VORES VÆRDIER

I FJORD RUBY ønsker vi at bidrage og inspirere til en bedre modeindustri. Vi ser muligheder i de kasserede tekstiler og skaber produkter af høj kvalitet.

Vores mission er at udvikle og designe produkter, produceret med omtanke for mennesker og miljø. Vi ønsker at skabe et alternativ og give forbrugeren mulighed for at tage “det gode valg” uden at gå på kompromis med kvalitet eller design.

 

DESIGN

FJORD RUBY er et alternativ til modeindustriens høje hastighed og hurtigt skiftende sæsoner. Vi tror på en slow fashion fremtid, og holder derfor et klart og stærkt udtryk i vores designs. 

Form og farve er i vores optik en essentiel del af et godt design, men vi mener også, at vi som designere har ansvar for at producere med omtanke. Derfor producerer vi i Europa og har bygget vores koncept op omkring overskuds metervarer fra tekstilindustrien.

Vi producerer i takt med efterspørgslen og introducerer vores styles i forskellige materialer løbende hen over året.

 

KLASSISKE STYLES

Med en særlig forkærlighed for klassisk skrædderi udforsker vi designmulighederne inden for netop den ramme. Vi arbejder som udgangspunkt med 5 klassiske styles, der sigter mod at matche forskellige kropstyper på hver deres måde.