Generelt er FJORD RUBYs overtøj lavet til helt normale, realistiske nordiske kvinde-figurer. Du vil måske opleve at den størrelse du passer ved os, kan være anderledes end de gængse størrelser i modebilledet.

Ved de følgende 5 modeller skal du gå ud fra din brystvidde når du skal finde din størrelse. 

BIRGIT: Figursyet model, taljeret og da den er kort er der plads til hoften. 

LENE: Figursyet model, taljeret og med god plads til hoften. 

ELSE: Fittet omkring skulder og bryst, god plads fra brystet og ned. Denne model er A-facon. Obs. hvis du er bredskuldret råder vi dig til at gå en størrelse op ift. dit brystmål. 

MARGRETHE: Kort jakke med brystindsnit som stopper over hoften.

EVA: Fittet omkring skulder og bryst, god plads fra brystet og ned. Denne model er A-facon. Obs. hvis du er bredskuldret råder vi dig til at gå en størrelse op ift. dit brystmål. 

Ved de følgende 4 modeller skal du gå ud fra din brystvidde og din hoftevidde når du skal finde din størrelse. 

KAREN: Lige skåret model, ikke taljeret Obs. hvis du generelt har et hoftemål der er en størrelse større end dit bryst, råder vi dig til at følge dit hoftemål i denne model. 

KIRSTEN: Lige skåret model, ikke taljeret Obs. hvis du generelt har et hoftemål der er en størrelse større end dit bryst, råder vi dig til at følge dit hoftemål i denne model. 

MARIE: Lige skåret model, ikke taljeret Obs. hvis du generelt har et hoftemål der er en størrelse større end dit bryst, råder vi dig til at følge dit hoftemål i denne model. 

HELGA: Lige skåret model, ikke taljeret Obs. hvis du generelt har et hoftemål der er en størrelse større end dit bryst, råder vi dig til at følge dit hoftemål i denne model.