INFORMATION OM FORSENDELSE

FJORD RUBY sender til pakkeshop for 50 kr på alle ordre. Alle pakker kan spores med Track & Trace. Vær opmærksom på at FJORD RUBY ikke tager ansvar for forsinkelser uden for EU. Alle Forsendelse er forsikret og du vil modtage Track & Trace information på email så snart din pakke er på vej.

 

RETURNERING

OBS!! Vi har grundet -50% rigtig travlt - det er dejligt! TAK! Derfor har vi mange der er interesserede og mange der skriver sig på "venteliste". Så ønsker du at returnere et køb, vil vi sætte MEGET stor pris på at du tager kontakt og returnerer hurtigst muligt! Tak for hjælpen! 

 

Vi håber du bliver glad og tilfreds med din FJORD RUBY frakke. Men hvis du ønsker at returnerer din frakke, kan du gøre dette inden 14 kalender dage fra du har modtaget frakken. Vi tilbyder at sende et returlabel ved returnering. Vi fratrækker 50 kr fra returbeløbet. Skriv til webshop@fjordruby.com og få tilsendt et returlabel. Returforsendelser er på eget ansvar og det er vigtigt at kunden noterer sig tracking nummeret (nummeret står på dit returlabel, så vi anbefaler du skriver det ned, tager et billede og/eller får pakken scannet ved indlevering). Produktet skal være i ubrugt stand ved returnering og i original indpakning sammen med din faktura. Vær opmærksom på at du er ansvarlig for produktet indtil vi har modtaget det. Så snart vi har modtaget pakken tilbagebetaler vi beløbet og du vil kunne se din tilbagebetaling på din konto inden for 15 kalenderdage.

BEMÆRK:

Ifølge forbrugeraftalelovens paragraf 18 stk. 2, nr. 3 er der ingen fortrydelses eller returret på specialbestillinger. Specialbestillinger kan derfor ikke byttes eller returneres.

 

OMBYTNING

Det er desværre ikke muligt at ombytte et produkt online, i stedet skal du returnerer din vare, og derefter lave en ny bestilling på det ønskede produkt.

 

KLAGE

Alle frakker er kvalitetskontrolleret inden forsendelse. Hvis du alligevel af uforudset grund ikke er tilfreds med dit produkt, da kontakt os venligst på webshop@fjordruby.com

 

ALLE RETURNERINGER SENDES TIL :

FJORD RUBY

Indre Vordingborgvej 28

4700 Næstved

Denmark

 

Ved bestilling på dette website godkender du at have læst og accepteret vores servicebetingelser.