HÅNDVÆRK, BÆREDYGTIGHED & KVALITET

En fælles kærlighed til frakker og klassisk skrædderi, et ønske om at udvikle et brand med en ansvarlig og bæredygtig agenda, og et tæt venskab, blev starten på FJORD RUBY tilbage i 2016.

Vi ville skabe et koncept koncentreret om bedre producerede produkter med udgangspunkt i kvalitetstekstiler, og da vi begge er vilde med frakker og jakker, faldt det os naturligt at udgangspunktet skulle være overtøj. ”

I et organiseret tætpakket værksted, 1 time fra København, hvor tankerne kan få frit løb og små som store kreative ideer har plads til at spire, arbejder Nanna og Caroline side om side, med den fælles mission at skabe kvalitetsprodukter til den bevidste forbruger. 

“ Vi værdsætter håndværk og den omhyggelighed der skal til for at lave et godt produkt. For os er der ingen bæredygtighed uden kvalitet i materialer og i pasform. ” 

Tekstilerne er grundstenen i FJORD RUBY, men formen er med til at fremhæve det fantastiske ved tekstilerne. Derfor spiller konstruktionen af frakkerne også en stor rolle. 

“ Vi kasserer ikke vores styles når sæsonen er overstået, men udvikler og raffinerer dem løbende. Det er den proces og dialogen med forbrugeren, det gør produkterne til noget særligt i vores øjne. ”